top of page
KNIPPERIJ-wit_Tekengebied 1 kopie 3.png

SLAGERIJ NAAR KNIPPERIJ

Knipperij is een salon dat streeft naar gezelligheid, gevestigd in een pand met geschiedenis.

Het pand is al sinds 1968 in bezit van familie Cnops. Mijn grootvader startte in het pand een slagerij in 1970. Mijn vader nam de fakkel over en vanaf 2020 is het mijn beurt om er mijn passie in uit te oefenen. Enkele elementen van de slagerij kan je vandaag de dag nog terugvinden in het interieur.

In Knipperij ontvang ik graag mensen met als doel ze er weer piekfijn te laten uitzien. Knippen ,kleuren,brushen en mee babbelen over de laatste nieuwtjes uit de Story:ik doe het met hart, ziel en een knipoog. ;)

 

Mijn ervaring deed ik op in verschillende salons. Jarenlang ontving ik jullie in mijn salon thuis maar met veel plezier nodig ik jullie nu uit in de Knipperij 2.0. De plek waar ik mij gelukkig voel en die ik dan ook met plezier wil delen.

Je weelderige haardos een prachtige kleur geven? Zorgen voor een snit die perfect bij je gezicht past? Lichte of donkere tinten op je lokken zetten? Even tot rust komen met een heerlijke cappuccino en een bijpassend koekje? Ik zorg ervoor!

 

Weet je zelf niet goed wat je wil? Ik geef je advies en samen nemen we de tijd om te kijken wat het best bij jouw gezicht en stijl past.

Maak een afspraak via de link op de website, via telefoon  op volgend nummer: O478519925. Heb je vragen? Dit kan steeds via het emailadres: Salon@knipperij.be

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen op mijn lievelingsplek.

 

Veel liefs,

Thanee

Boek nu
bottom of page