top of page
KNIPPERIJ-wit_Tekengebied 1 kopie 3.png

SLAGERIJ NAAR KNIPPERIJ

Knipperij is een salon dat streeft naar gezelligheid, gevestigd in een pand met geschiedenis.

 

Mijn grootvader startte in het pand een slagerij in 1968. Mijn vader nam de fakkel over en vanaf 2020 is het mijn beurt om er mijn passie in uit te oefenen. Enkele elementen van de slagerij kan je vandaag de dag nog terugvinden in het interieur.

In Knipperij ontvangen mijn team en ik graag mensen met als doel ze er weer piekfijn te laten uitzien. Knippen , kleuren, brushen en mee babbelen over de laatste nieuwtjes uit de Story: we doen het met hart, ziel en een knipoog. ;)

 

Je weelderige haardos een prachtige kleur geven? Zorgen voor een snit die perfect bij je gezicht past? Lichte of donkere tinten op je lokken zetten? Even tot rust komen met een heerlijke cappuccino en een bijpassend koekje? We zorgen ervoor!

 

Weet je zelf niet goed wat je wil? We geven je advies en samen nemen we de tijd om te kijken wat het best bij jouw gezicht en stijl past.

Maak een afspraak via de link op de website, via telefoon  op volgend nummer: 016602729. Heb je vragen? Dit kan steeds via het emailadres: Salon@knipperij.be

We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

 

Veel liefs,

Thanee

bottom of page